Få tilbud

Tømrerarbejde med omhu og præcision

Inspirerende, æstetisk og holdbart tømrerarbejde

Vores tømrerarbejde kombinerer ekspertise og kreativitet for at skabe skræddersyede løsninger. Fra renovering til nybyggeri leverer vi kvalitetsarbejde inden for trækonstruktioner, køkkenrenovering og mere.

Tømrerarbejde med garanti

Når hele værdikæden er optimal, bliver resultatet det også

Vi er et tømrerfirma med mere end 20 års erfaring, hvilket er din garanti for et godt stykke håndværk. Vores team på seks medarbejdere, foruden tømrermester Michael Andersen, har en stor passion for tømrerarbejde, og vi gør løbende tiltag for at blive endnu bedre.

Når du får tømrerarbejde udført af os, er du garanteret kvalitet og holdbarhed. Vi er medlem af Byggeriets Arbejdsgivere og Byg Garanti, som er din garanti på levering af tømrerarbejde i bedste kvalitet.

Det er vigtigt for os, at vores tømrere kan udføre tømrerarbejde med de bedste materialer og i samarbejde med de bedste leverandører. Når hele værdikæden er optimal, bliver resultatet det også.

Få visualiseret det endelige resultat

Det kan nogle gange være en udfordring at forestille sig det endelige resultat, når man påbegynder et tømrerarbejde. Det gør vi noget ved. På vores indledende møde visualiserer vi resultatet for dig, så du tydeligt får en ide om, hvordan det endelige resultat af vores tømrerarbejde vil blive.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse

4.9
ud af 171 anmeldelser
Anne-Marie Finch
Anne-Marie Finch
København K
Læs mere

Ombygning af lejlighed

Fuldkommen uovertræffen personlig og professionel hjælp til diverse renovation af vores 213 m2 store liebhaverlejlighed på Esplanaden. Både i form af nye gulve, anverfer overalt, nye skabe, nye skuffer, diverse justeringer, skriveborde til børnene, ny stige, lækkert spækbræt osv osv. Kun fantasien sætter grænser ift den first-class hjælp man kan ønske sig fra Hornsherred Tømrer og Snedker ApS. De er herudover med til at udvikle idéerne, sparre på rejsen og finde de bedste løsninger, som var de selv ejere/beboere.
Catrine
Catrine
Kirke Hyllinge
Læs mere

Udskiftning af tag på udestue og sommerhus

Pga. utæt tag i udestue kom tømmeren hurtigt og lavede en midlertidig tætning. Og bagefter fik vi lavet en fuld entreprise med skift af taget på udestuen samt noget af hustaget. God kommunikation, overholdt alle aftaler og god vejledning om arbejdets omfang.
Kim Knudsen
Kim Knudsen
Kokkedal
Læs mere

Energioptimeret vinduesparti

Har fået lavet nye special fremstillet vinduesrammer af Michaels firma. En proces der startede i 2022. På plads og udført i April 2023. Alt er forløbet godt. De små udfordringer/justeringer er ligeledes blevet ordnet. Har allerede bestilt en ny dyr i samme firma til stuen. Har benyttet Michaels firma flere gange på min tidligere adresse. Derfor kendte jeg i forvejen kvaliteten og Michaels tilgang og løsninger til de opgaver jeg havde fået udført der.
Poul Andersen
Poul Andersen
Tølløse
Læs mere

Nyt gulv og loft -fjernet dørtrin og en væg

Som sædvanligt en udsøgt kommunikation både før og under ombygningen. det ikke bare virker troværdigt - resultatet er også derefter, og regningen til at forstå og mindre end forventet - så vi er meget tilfredse.
Søren Jenstrup
Søren Jenstrup
Birkerød
Læs mere

Renovering af carport

Firmaets indehaver mødte op og gennemdrøftede forslag til arbejdets omfang og udførelse (design, materialer mv) Meget hurtigt fremkom et tilbud, som kunne bearbejdes til et endeligt tilbud samt forslag om byggetidspunkt, der kun blev forskudt nogle få dage p.g.a vejrlig. Efter påbegyndelsen blev arbejdet udført kontinuerligt af en dygtig svend og lærling med en garvet medarbejder til påbrænding af tagpap og finish. Fremmødet var præcist, humøret i top og omgangsform og -tone en fornøjelse. Jeg har netop modtaget faktura svarende til det endelige tilbud, som jeg vil betale med glæde. Jeg medgiver firmaet mine bedste anbefalinger.
Henrik
Henrik
Stenløse
Læs mere

Udskiftning af tag samt efterisolering

Vi har benyttet Hornsherred tømrer og sneker firma til udskiftning af vores tag samt efterisolering. Vi er MEGET tilfredse med arbejdet og resultatet. Arbejdet blev udført til tiden og det er lavet meget omhyggeligt. Vi kan kun på det varmeste anbefale at HH-TS.
Tidligere
Næste

Veludført tømrerarbejde på hele Sjælland

Kirke Hylling, Roskilde, Køge og Frederikssund

Vi er stolte af at tilbyde førsteklasses tømrerarbejde på hele Sjælland, herunder byer som Kirke Hyllinge, Roskilde, Køge og Frederikssund.

Vores erfarne tømrere er dedikerede til at levere skræddersyede løsninger, uanset om det drejer sig om renovering, ombygning eller nybyggeri.

Vi forstår vigtigheden af at skabe holdbare og æstetisk tiltalende trækonstruktioner, der passer til dine behov og din stil. Uanset om det er et køkken, et badeværelse, en terrasse eller et helt hus, går vi aldrig på kompromis med kvalitet og præcision.

Vores ekspertise strækker sig over hele Sjælland, og vi er klar til at hjælpe dig med at realisere dit tømrerprojekt. Kontakt os i dag for en professionel og pålidelig tømrerpartner, der dækker hele Sjælland.