Få tilbud

Glarmester

Energibesparende vinduer og garmesterarbejde

Vi tilbyder glarmesterarbejde som en del af vores tømrerfag og har fokus på energibesparende løsninger, især inden for varmeisolerende vinduer.
Vi er specialister i termoruder og energiruder, der hjælper med at reducere varmetab og optimere dit hjem.

Glas og energieffektive løsninger

Som en naturlig del af tømrerfaget, hvor vi udskifter mange døre og vinduer, har vi også med glas og ruder at gøre og tilbyder derfor også glarmesterarbejde.

Vores erfarne glarmestre er dedikerede til at levere førsteklasses glasløsninger til både privat og erhverv. Som din pålidelige glarmester tilbyder vi reparation af revnede ruder til installation af moderne energieffektive vinduer og spejle.

Vi forstår vigtigheden af klare og holdbare glasløsninger, der forbedrer både æstetik og funktionalitet i dit hjem eller din virksomhed. Vores ekspertise består mestendels i vores mange års erfaring med energibesparende glas, der hjælper med at reducere varmetab og energiomkostninger.

Få alle fordelene ved at skifte til energiruder

Vi tilbyder skræddersyede og fordelagtige løsninger på nye døre og vinduer. Alle vores produkter fra KPK er energimærkede, hvilket betyder, at skift til energiruder optimerer varmeudnyttelsen, reducerer varmeregningen og mindsker CO2-udslippet til fordel for miljøet. Dette giver den bedste miljømæssige løsning. Derudover forbedres indeklimaet, og husets salgsværdi øges betydeligt.

Når vi hos Hornsherred Tømrer, Snedker og Malerafdeling siger, at vi har fokus på energibesparende løsninger, gælder det især valg af vinduer. Der findes således forskellige løsninger indenfor varmeisolerende vinduesruder og du kender måske begreber som termoruder og energiruder. Forskellige typer termoruder har alt efter vinduestype og størrelse sine fordele og ulemper.

Ved et varmeisolerende vindue forstås et vindue, der er bygget op af flere lag glas. Rummet mellem lagene er lufttæt og har en isolerende effekt, når solens lys og dermed varme ledes gennem ruden.

I en traditionel termorude er rummet mellem glaslagene udfyldt af atmosfærisk luft. En energirude er i bund og grund opbygget på samme måde som en termorude, og kan kaldes også for en slags moderne termorude. I stedet for atmosfærisk luft er rummet mellem glaslagene dog udfyldt af en særligt isolerende gasart, der holder bedre på varmen fra solen, så den forbliver i huset og ikke ledes tilbage igen.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse

4.9
ud af 171 anmeldelser
Anne-Marie Finch
Anne-Marie Finch
København K
Læs mere

Ombygning af lejlighed

Fuldkommen uovertræffen personlig og professionel hjælp til diverse renovation af vores 213 m2 store liebhaverlejlighed på Esplanaden. Både i form af nye gulve, anverfer overalt, nye skabe, nye skuffer, diverse justeringer, skriveborde til børnene, ny stige, lækkert spækbræt osv osv. Kun fantasien sætter grænser ift den first-class hjælp man kan ønske sig fra Hornsherred Tømrer og Snedker ApS. De er herudover med til at udvikle idéerne, sparre på rejsen og finde de bedste løsninger, som var de selv ejere/beboere.
Catrine
Catrine
Kirke Hyllinge
Læs mere

Udskiftning af tag på udestue og sommerhus

Pga. utæt tag i udestue kom tømmeren hurtigt og lavede en midlertidig tætning. Og bagefter fik vi lavet en fuld entreprise med skift af taget på udestuen samt noget af hustaget. God kommunikation, overholdt alle aftaler og god vejledning om arbejdets omfang.
Kim Knudsen
Kim Knudsen
Kokkedal
Læs mere

Energioptimeret vinduesparti

Har fået lavet nye special fremstillet vinduesrammer af Michaels firma. En proces der startede i 2022. På plads og udført i April 2023. Alt er forløbet godt. De små udfordringer/justeringer er ligeledes blevet ordnet. Har allerede bestilt en ny dyr i samme firma til stuen. Har benyttet Michaels firma flere gange på min tidligere adresse. Derfor kendte jeg i forvejen kvaliteten og Michaels tilgang og løsninger til de opgaver jeg havde fået udført der.
Poul Andersen
Poul Andersen
Tølløse
Læs mere

Nyt gulv og loft -fjernet dørtrin og en væg

Som sædvanligt en udsøgt kommunikation både før og under ombygningen. det ikke bare virker troværdigt - resultatet er også derefter, og regningen til at forstå og mindre end forventet - så vi er meget tilfredse.
Søren Jenstrup
Søren Jenstrup
Birkerød
Læs mere

Renovering af carport

Firmaets indehaver mødte op og gennemdrøftede forslag til arbejdets omfang og udførelse (design, materialer mv) Meget hurtigt fremkom et tilbud, som kunne bearbejdes til et endeligt tilbud samt forslag om byggetidspunkt, der kun blev forskudt nogle få dage p.g.a vejrlig. Efter påbegyndelsen blev arbejdet udført kontinuerligt af en dygtig svend og lærling med en garvet medarbejder til påbrænding af tagpap og finish. Fremmødet var præcist, humøret i top og omgangsform og -tone en fornøjelse. Jeg har netop modtaget faktura svarende til det endelige tilbud, som jeg vil betale med glæde. Jeg medgiver firmaet mine bedste anbefalinger.
Henrik
Henrik
Stenløse
Læs mere

Udskiftning af tag samt efterisolering

Vi har benyttet Hornsherred tømrer og sneker firma til udskiftning af vores tag samt efterisolering. Vi er MEGET tilfredse med arbejdet og resultatet. Arbejdet blev udført til tiden og det er lavet meget omhyggeligt. Vi kan kun på det varmeste anbefale at HH-TS.
Tidligere
Næste

Energitilskud og effektive vinduesløsninger

Roskilde, Holbæk, Ringsted og Frederikssund

Når du vil forbedre dine eksisterende vinduer eller udskifte dem, er der ikke regler for, hvilke ruder, du må bruge, men bygningsreglementet stiller krav til det, der kaldes energitilskud.

Energitilskud er et udtryk for, hvor meget varme, der tilføres boligen via et vindue i opvarmningssæsonen, når varmetabet er trukket fra. Og her er visse krav til værdierne.

Hornsherred Tømrer, Snedker og Malerafdeling bestræber sig på gennem en dialog med dig som kunde altid af finde den mest optimale og besparende løsning.