Få tilbud

Døre og vinduer
i Roskilde og omegn

Vi rådgiver om og monterer energibesparende døre og vinduer. Få et gratis tjek af dine døre og vinduer.

Ved at investere i energieffektive døre og vinduer kan du opnå betydelige besparelser på din varmeregning og samtidig mindske dit miljøaftryk.

Uanset om du ønsker at forbedre din ejendoms energieffektivitet eller blot ønsker at opgradere dine døre og vinduer med moderne og stilfulde løsninger, er vi her for at guide dig gennem processen

Fokus på energibesparende døre og vinduer

Det betaler sig at skifte til energibesparende døre og vinduer

Det kan godt betale sig at tænke i energibesparende løsninger i forhold til at lette både varmeregningen og miljøet. Med den rigtige isolering og energibesparende døre og vinduer er der rigtigt mange penge at spare. Derfor har vi hos Hornsherred Tømrer, Snedker og Malerafdeling valgt at sætte fokus på energien. Vi hjælper jer med alt indenfor energiberegninger, efterisolering af vægge, gulv, kælder og loft samt udskiftning af vinduer.

Da vi byggede vores store værkstedshal, brugte vi de mest energibesparende løsninger hele vejen. Derfor bruger vi kun 10.000 kr. om året på at varme den 1000 m2 store hal op – til sammenligning er det ikke ualmindeligt at måtte bruge 20.000 kr. om året på olie, når et traditionelt parcelhus på 200 m2 skal varmes op.

Vi samarbejder med KPK Døre og Vinduer

I samarbejde med KPK Døre og Vinduer tilbyder vi fordelagtige og brugertilpassede løsninger på nye døre og vinduer.

Alle KPKs produkter er energimærkede. Når I skifter til energiruder, bliver varmen udnyttet bedre, hvilket betyder mindre varmeregning og nedsat udslip af CO2 til gavn for miljøet. I får altså den bedste miljøløsning. Oveni får I et bedre indeklima, ligesom husets salgsværdi bliver betydeligt større.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse

4.9
ud af 171 anmeldelser
Anne-Marie Finch
Anne-Marie Finch
København K
Læs mere

Ombygning af lejlighed

Fuldkommen uovertræffen personlig og professionel hjælp til diverse renovation af vores 213 m2 store liebhaverlejlighed på Esplanaden. Både i form af nye gulve, anverfer overalt, nye skabe, nye skuffer, diverse justeringer, skriveborde til børnene, ny stige, lækkert spækbræt osv osv. Kun fantasien sætter grænser ift den first-class hjælp man kan ønske sig fra Hornsherred Tømrer og Snedker ApS. De er herudover med til at udvikle idéerne, sparre på rejsen og finde de bedste løsninger, som var de selv ejere/beboere.
Catrine
Catrine
Kirke Hyllinge
Læs mere

Udskiftning af tag på udestue og sommerhus

Pga. utæt tag i udestue kom tømmeren hurtigt og lavede en midlertidig tætning. Og bagefter fik vi lavet en fuld entreprise med skift af taget på udestuen samt noget af hustaget. God kommunikation, overholdt alle aftaler og god vejledning om arbejdets omfang.
Kim Knudsen
Kim Knudsen
Kokkedal
Læs mere

Energioptimeret vinduesparti

Har fået lavet nye special fremstillet vinduesrammer af Michaels firma. En proces der startede i 2022. På plads og udført i April 2023. Alt er forløbet godt. De små udfordringer/justeringer er ligeledes blevet ordnet. Har allerede bestilt en ny dyr i samme firma til stuen. Har benyttet Michaels firma flere gange på min tidligere adresse. Derfor kendte jeg i forvejen kvaliteten og Michaels tilgang og løsninger til de opgaver jeg havde fået udført der.
Poul Andersen
Poul Andersen
Tølløse
Læs mere

Nyt gulv og loft -fjernet dørtrin og en væg

Som sædvanligt en udsøgt kommunikation både før og under ombygningen. det ikke bare virker troværdigt - resultatet er også derefter, og regningen til at forstå og mindre end forventet - så vi er meget tilfredse.
Søren Jenstrup
Søren Jenstrup
Birkerød
Læs mere

Renovering af carport

Firmaets indehaver mødte op og gennemdrøftede forslag til arbejdets omfang og udførelse (design, materialer mv) Meget hurtigt fremkom et tilbud, som kunne bearbejdes til et endeligt tilbud samt forslag om byggetidspunkt, der kun blev forskudt nogle få dage p.g.a vejrlig. Efter påbegyndelsen blev arbejdet udført kontinuerligt af en dygtig svend og lærling med en garvet medarbejder til påbrænding af tagpap og finish. Fremmødet var præcist, humøret i top og omgangsform og -tone en fornøjelse. Jeg har netop modtaget faktura svarende til det endelige tilbud, som jeg vil betale med glæde. Jeg medgiver firmaet mine bedste anbefalinger.
Henrik
Henrik
Stenløse
Læs mere

Udskiftning af tag samt efterisolering

Vi har benyttet Hornsherred tømrer og sneker firma til udskiftning af vores tag samt efterisolering. Vi er MEGET tilfredse med arbejdet og resultatet. Arbejdet blev udført til tiden og det er lavet meget omhyggeligt. Vi kan kun på det varmeste anbefale at HH-TS.
Tidligere
Næste

Vi udskifter døre og vinduer på hele Sjælland

Kirke Hyllinge, Roskilde, Køge og Frederikssund

Vi har alt for ofte hørt om kunder der har haft negative oplevelser med udskiftning af døre og vinduer. Oplevelser hvor installationen har resulteret i utætte vinduer, trækkende døre eller tab af energieffektivitet. Elementer som vinduesrammer og dørkarme er blevet beskadiget i processen, og kunderne har oplevet stigende energiregninger og komfortproblemer.

Vi tror på at levere kvalitetsarbejde med omhyggeligt udførte installationer af døre og vinduer. Vi sætter en ære i at sikre, at dine nye døre og vinduer ikke kun er æstetisk tiltalende, men også energieffektive. Vores ekspertise og erfaring sikrer, at installationen udføres korrekt, hvilket eliminerer træk, forbedrer isoleringen og reducerer energiforbruget.

Når du vælger os til at håndtere udskiftning af dine døre og vinduer, kan du stole på vores engagement i kvalitet og holdbarhed. Vi er stolte medlemmer af brancheforeninger og garantiprogrammer, der sikrer, at du får leveret førsteklasses håndværk og energibesparende løsninger til dit hjem eller din virksomhed i Roskilde.

Få service på hele Sjælland

Vores dedikerede team servicerer ikke kun kunder i vores to udgangspunkter i Kirke Hyllinge og Køge, men også i de omkringliggende byer Roskilde og Frederikssund. Vi stræber efter at levere førsteklasses døre- og vinduesløsninger samt energibesparende installationer til hele lokalsamfundet omkring Roskilde. Uanset om du bor i Roskilde selv eller i de nærliggende byer, er vi klar til at forbedre dit hjem med vores ekspertise inden for døre og vinduer.