Døre og vinduer

Det kan godt betale sig at tænke i energibesparende løsninger i forhold til at lette både varmeregningen og miljøet. Med den rigtige isolering og energibesparende døre og vinduer er der rigtigt mange penge at spare. Derfor har vi hos Hornsherred Tømrer og Snedker ApS valgt at sætte fokus på energien. Vi hjælper jer med alt indenfor energiberegninger, efterisolering af vægge, gulv, kælder og loft samt udskiftning af vinduer.

Da vi byggede vores store værkstedshal, brugte vi de mest energibesparende løsninger hele vejen. Derfor bruger vi kun 10.000 kr. om året på at varme den 1000 m2 store hal op – til sammenligning er det ikke ualmindeligt at måtte bruge 20.000 kr. om året på olie, når et traditionelt parcelhus på 200 m2 skal varmes op.

Skal vi tage en dialog om dine døre og vinduer?

Når det kommer til døre og vinduer er vi eksperter og vil altid gerne gå i yderligere dialog, omkring dig og dine drømme indenfor døre og vinduer.

Vi hjælper i Roskilde og omegn

Vi servicerer både privat- og erhvervskunder og har igennem de sidste mange år hjulpet mange tilfredse kunder i Roskilde og omegn.

I samarbejde med KPK Døre & Vinduer

Tilbyder vi fordelagtige og brugertilpassede løsninger på nye døre og vinduer. Alle KPKs produkter er energimærkede. Når I skifter til energiruder, bliver varmen udnyttet bedre, hvilket betyder mindre varmeregning og nedsat udslip af CO2 til gavn for miljøet. I får altså den bedste miljøløsning. Oveni får I et bedre indeklima, ligesom husets salgsværdi bliver betydeligt større.

Ifølge Statens Byggeforskningsinstitut er det muligt at spare gennemsnitligt 25-30 % på el- og varmeregningen i vi danskeres huse. Det største potentiale ligger i udskiftning af vinduer og i efterisolering. For at efterisolere på effektiv vis skal taget også udskiftet – læs mere om tagarbejde her
Det er også vigtigt at sikre, at tætningslister i vinduet og fugerne omkring vinduet er tætte. Vi kommer gerne ud og tjekker jeres døre og vinduer.