Få tilbud

Tagrenovering og energieffektivitet

Vi er specialister i tagrenovering og energibesparende løsninger.

Vores dedikerede team rådgiver og udfører professionel tagrenovering, der ikke kun forbedrer dit tags ydeevne, men også bidrager til at reducere dine energiomkostninger.

Spar penge på energi

Der er penge at spare på den rigtige tagrenovering

Tagrenovering er afgørende for at bevare dit hjem’s integritet og energieffektivitet. Vores ekspertteam er dedikeret til at levere førsteklasses tagrenoveringsløsninger, der forlænger dit tags levetid og forhindrer skader på din bolig.

Vores omfattende tagrenoveringstjenester inkluderer alt fra udskiftning af beskadigede tagdækninger til reparation af utætheder og forbedring af isoleringen. Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet for at sikre, at dit tag kan modstå elementernes påvirkninger og beskytte dit hjem.

Vi forstår vigtigheden af en energieffektiv bolig, og vores tagrenoveringstjenester omfatter også installation af moderne tagmaterialer, der hjælper med at reducere energiforbruget og nedbringe varmeregningen.

Uanset om dit tag har brug for en nødvendig opdatering eller du ønsker at forbedre din boligs udseende og energieffektivitet, er vores tagrenoveringstjenester den ideelle løsning.

Energivenlig tagrenovering

Den rigtige isolering af dit tag sparer dig penge

Med den rigtige isolering og energibesparende døre og vinduer er der rigtig mange penge at spare. Da vi byggede vores store værkstedshal brugte vi de mest energibesparende løsninger hele vejen.

Derfor bruger vi kun 10.000 kr. om året på at varme den 1000 m2 store hal op – til sammenligning er det ikke ualmindeligt at måtte bruge 20.000 kr. om året på olie, når et traditionelt parcelhus på 200 m2 skal varmes op.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse

4.9
ud af 171 anmeldelser
Anne-Marie Finch
Anne-Marie Finch
København K
Læs mere

Ombygning af lejlighed

Fuldkommen uovertræffen personlig og professionel hjælp til diverse renovation af vores 213 m2 store liebhaverlejlighed på Esplanaden. Både i form af nye gulve, anverfer overalt, nye skabe, nye skuffer, diverse justeringer, skriveborde til børnene, ny stige, lækkert spækbræt osv osv. Kun fantasien sætter grænser ift den first-class hjælp man kan ønske sig fra Hornsherred Tømrer og Snedker ApS. De er herudover med til at udvikle idéerne, sparre på rejsen og finde de bedste løsninger, som var de selv ejere/beboere.
Catrine
Catrine
Kirke Hyllinge
Læs mere

Udskiftning af tag på udestue og sommerhus

Pga. utæt tag i udestue kom tømmeren hurtigt og lavede en midlertidig tætning. Og bagefter fik vi lavet en fuld entreprise med skift af taget på udestuen samt noget af hustaget. God kommunikation, overholdt alle aftaler og god vejledning om arbejdets omfang.
Kim Knudsen
Kim Knudsen
Kokkedal
Læs mere

Energioptimeret vinduesparti

Har fået lavet nye special fremstillet vinduesrammer af Michaels firma. En proces der startede i 2022. På plads og udført i April 2023. Alt er forløbet godt. De små udfordringer/justeringer er ligeledes blevet ordnet. Har allerede bestilt en ny dyr i samme firma til stuen. Har benyttet Michaels firma flere gange på min tidligere adresse. Derfor kendte jeg i forvejen kvaliteten og Michaels tilgang og løsninger til de opgaver jeg havde fået udført der.
Poul Andersen
Poul Andersen
Tølløse
Læs mere

Nyt gulv og loft -fjernet dørtrin og en væg

Som sædvanligt en udsøgt kommunikation både før og under ombygningen. det ikke bare virker troværdigt - resultatet er også derefter, og regningen til at forstå og mindre end forventet - så vi er meget tilfredse.
Søren Jenstrup
Søren Jenstrup
Birkerød
Læs mere

Renovering af carport

Firmaets indehaver mødte op og gennemdrøftede forslag til arbejdets omfang og udførelse (design, materialer mv) Meget hurtigt fremkom et tilbud, som kunne bearbejdes til et endeligt tilbud samt forslag om byggetidspunkt, der kun blev forskudt nogle få dage p.g.a vejrlig. Efter påbegyndelsen blev arbejdet udført kontinuerligt af en dygtig svend og lærling med en garvet medarbejder til påbrænding af tagpap og finish. Fremmødet var præcist, humøret i top og omgangsform og -tone en fornøjelse. Jeg har netop modtaget faktura svarende til det endelige tilbud, som jeg vil betale med glæde. Jeg medgiver firmaet mine bedste anbefalinger.
Henrik
Henrik
Stenløse
Læs mere

Udskiftning af tag samt efterisolering

Vi har benyttet Hornsherred tømrer og sneker firma til udskiftning af vores tag samt efterisolering. Vi er MEGET tilfredse med arbejdet og resultatet. Arbejdet blev udført til tiden og det er lavet meget omhyggeligt. Vi kan kun på det varmeste anbefale at HH-TS.
Tidligere
Næste