Få tilbud

Malerarbejde for privat og erhverv

Gratis og uforpligtende tilbud på malerarbejde

I vores malerarbejde forener vi ekspertise og kunstnerisk flair for at skabe skræddersyede løsninger. Fra rumrenoveringer til facadefornyelse, leverer vi kvalitetsmaleri, der forvandler dine omgivelser med farver og teksturer.

Professionelt malerarbejde

Vælg en professionel maler - det betaler sig

Vi hører alt for ofte om kunder, som har haft utrolige dårlige oplevelser med malere. Oplevelser hvor malerne har efterladt kundernes hjem eller arbejdspladser i en ringere stand, end da de påbegyndte opgaverne. Elementer som gulve, paneler, døre, vinduesplader o. lign. er ødelagt af ridser fra sandpapir eller fyldt med malerklatter.

Det koster ikke noget at sætte en ære i at være omhyggelig og sørge for at tage vare på de møbler og ejendele, der findes i de områder, hvor vi opholder os under arbejdets udførelse.

Når du får udført malerarbejde af os, er du garanteret kvalitet og holdbarhed. Vi er medlem af Byggeriets Arbejdsgivere og Byg Garanti, som er din garanti på levering af malerarbejde i bedste kvalitet.

En maler du har tillid til

Det er vores mål at være en god maler

Det er vores mål at vise nuværende og kommende kunder, at det kan være en fornøjelse at bestille en maler, og at det faktisk er muligt at få udført et stykke professionelt malerarbejde – uden problemer og alverdens ærgrelser.

Vi passer på vores kunders ting og sager, personlige ejendele samt møbler og vi respekterer vores kunders privatliv.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse

4.9
ud af 171 anmeldelser
Anne-Marie Finch
Anne-Marie Finch
København K
Læs mere

Ombygning af lejlighed

Fuldkommen uovertræffen personlig og professionel hjælp til diverse renovation af vores 213 m2 store liebhaverlejlighed på Esplanaden. Både i form af nye gulve, anverfer overalt, nye skabe, nye skuffer, diverse justeringer, skriveborde til børnene, ny stige, lækkert spækbræt osv osv. Kun fantasien sætter grænser ift den first-class hjælp man kan ønske sig fra Hornsherred Tømrer og Snedker ApS. De er herudover med til at udvikle idéerne, sparre på rejsen og finde de bedste løsninger, som var de selv ejere/beboere.
Catrine
Catrine
Kirke Hyllinge
Læs mere

Udskiftning af tag på udestue og sommerhus

Pga. utæt tag i udestue kom tømmeren hurtigt og lavede en midlertidig tætning. Og bagefter fik vi lavet en fuld entreprise med skift af taget på udestuen samt noget af hustaget. God kommunikation, overholdt alle aftaler og god vejledning om arbejdets omfang.
Kim Knudsen
Kim Knudsen
Kokkedal
Læs mere

Energioptimeret vinduesparti

Har fået lavet nye special fremstillet vinduesrammer af Michaels firma. En proces der startede i 2022. På plads og udført i April 2023. Alt er forløbet godt. De små udfordringer/justeringer er ligeledes blevet ordnet. Har allerede bestilt en ny dyr i samme firma til stuen. Har benyttet Michaels firma flere gange på min tidligere adresse. Derfor kendte jeg i forvejen kvaliteten og Michaels tilgang og løsninger til de opgaver jeg havde fået udført der.
Poul Andersen
Poul Andersen
Tølløse
Læs mere

Nyt gulv og loft -fjernet dørtrin og en væg

Som sædvanligt en udsøgt kommunikation både før og under ombygningen. det ikke bare virker troværdigt - resultatet er også derefter, og regningen til at forstå og mindre end forventet - så vi er meget tilfredse.
Søren Jenstrup
Søren Jenstrup
Birkerød
Læs mere

Renovering af carport

Firmaets indehaver mødte op og gennemdrøftede forslag til arbejdets omfang og udførelse (design, materialer mv) Meget hurtigt fremkom et tilbud, som kunne bearbejdes til et endeligt tilbud samt forslag om byggetidspunkt, der kun blev forskudt nogle få dage p.g.a vejrlig. Efter påbegyndelsen blev arbejdet udført kontinuerligt af en dygtig svend og lærling med en garvet medarbejder til påbrænding af tagpap og finish. Fremmødet var præcist, humøret i top og omgangsform og -tone en fornøjelse. Jeg har netop modtaget faktura svarende til det endelige tilbud, som jeg vil betale med glæde. Jeg medgiver firmaet mine bedste anbefalinger.
Henrik
Henrik
Stenløse
Læs mere

Udskiftning af tag samt efterisolering

Vi har benyttet Hornsherred tømrer og sneker firma til udskiftning af vores tag samt efterisolering. Vi er MEGET tilfredse med arbejdet og resultatet. Arbejdet blev udført til tiden og det er lavet meget omhyggeligt. Vi kan kun på det varmeste anbefale at HH-TS.
Tidligere
Næste

Maler på hele Sjælland

Kirke Hyllinge, Roskilde, Køge og Frederikssund

Vi er stolte af at tilbyde førsteklasses malerarbejde i hele Sjælland, herunder byer som Roskilde, Holbæk, Ringsted og Frederikssund. Vores erfarne malere er dedikerede til at levere skræddersyede malerløsninger, uanset om det drejer sig om indvendig eller udvendig malerarbejde.

Vi forstår vigtigheden af at skabe smukke og holdbare overflader, der passer til dine ønsker og stil. Vores malere har ekspertise inden for alle aspekter af malerarbejde, fra farverådgivning til dekorativ maleri. Uanset om det er et enkelt værelse, hele boligen eller en erhvervsejendom, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores malerarbejde.

Med vores malerfirma får du en pålidelig og professionel malerpartner, der leverer imponerende malerresultater i hele Sjælland. Kontakt os i dag for at diskutere dit malerprojekt og få skræddersyede malerløsninger.

Det’Maleren er blevet en del af Hornsherred Tømrer, Snedker og Malerafdeling. Efter et mangeårigt tæt samarbejde var det naturligt at slå pjalterne sammen til én samlet enhed.