Få tilbud

Mere end din gængse tømrer og maler

Godt håndværk gennem mere end 20 år

Vores arbejde kombinerer ekspertise og kreativitet for at skabe skræddersyede løsninger. Fra renovering til nybyggeri leverer vi kvalitetsarbejde inden for trækonstruktioner, køkkenrenovering og mere.

Vores erfarne medarbejdere sikrer, at hver opgave udføres med omhu og præcision.

Tømrer siden 2000

Hornsherred Tømrer og Snedker ApS åbnede 1. november 2000 og blev omdannet til ApS i 2005.
I starten havde vi til huse i lokaler i Michael Andersens privatbolig, men det blev for trangt hen ad vejen i takt med at virksomheden voksede sig større.

I 2007 flyttede vi derfor til dejlige, nybyggede lokaler i Kirke Hyllinge, hvor vi blandt andet har fået en stor værkstedshal til rådighed.

I 2023 fusionerede vi med “Det’ Maleren” så vi nu også tilbyder alt indenfor malerfaget.

Kvalitet er nøgleordet

Nøgleordene for vores arbejde er tillid og kvalitet – og selvfølgelig udfører vi arbejdet til tiden.

Vi laver alt indenfor traditionelt tømrerarbejde og har desuden rådighed over et stort snedkerværksted.
Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse. Derfor forlader vi ikke en arbejdsplads, før den ser ud, som vi selv ville ønske det.

I alle vores biler er støvsugere standardudstyr, ligesom vi har en vinduespudser med, når vi skifter vinduer.

Rådgivning og sparring

Når I henvender jer til os, får I ikke bare håndværk af god kvalitet. Vi sætter en ære i at rådgive vores kunder, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning.

Vi har en kreativ indgang til opgaverne og gør en indsats for at synliggøre, hvad vi taler om – skal I for eksempel vælge mellem forskellige vinduesmodeller, viser vi jer, hvordan jeres hus vil se ud med de forskellige løsninger.

Eget snedkerværksted

Udover at være en dygtig tømrer, var Michael Andersen en del af sin læretid tilknyttet et snedkerværksted.

Da vi har et stort værksted med stærkt specialiserede snedkermaskiner, er vi derfor i stand til at løse specialopgaver, der kræver skræddersyede løsninger.

Garantiordning

Din garanti for veludført arbejde, hvor kvaliteten er helt i top.

Vi er medlem af organisationen Byggeriets Arbejdsgivere og Byg Garanti-ordningen.

Medarbejdere

- her er alle en del af en større enhed, hvor vi spiller hinanden gode

Michael Andersen
Indehaver
Alex
Tømrer
Nikolaj
Tømrersvend og formand
Patrik
Tømrersvend
Yen Anna
Snedkerlærling
Laura
Tømrerlærling
Claus
Tømrersvend
Mikkel
Tømrerlærling

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse

4.9
ud af 171 anmeldelser
Anne-Marie Finch
Anne-Marie Finch
København K
Læs mere

Ombygning af lejlighed

Fuldkommen uovertræffen personlig og professionel hjælp til diverse renovation af vores 213 m2 store liebhaverlejlighed på Esplanaden. Både i form af nye gulve, anverfer overalt, nye skabe, nye skuffer, diverse justeringer, skriveborde til børnene, ny stige, lækkert spækbræt osv osv. Kun fantasien sætter grænser ift den first-class hjælp man kan ønske sig fra Hornsherred Tømrer og Snedker ApS. De er herudover med til at udvikle idéerne, sparre på rejsen og finde de bedste løsninger, som var de selv ejere/beboere.
Catrine
Catrine
Kirke Hyllinge
Læs mere

Udskiftning af tag på udestue og sommerhus

Pga. utæt tag i udestue kom tømmeren hurtigt og lavede en midlertidig tætning. Og bagefter fik vi lavet en fuld entreprise med skift af taget på udestuen samt noget af hustaget. God kommunikation, overholdt alle aftaler og god vejledning om arbejdets omfang.
Kim Knudsen
Kim Knudsen
Kokkedal
Læs mere

Energioptimeret vinduesparti

Har fået lavet nye special fremstillet vinduesrammer af Michaels firma. En proces der startede i 2022. På plads og udført i April 2023. Alt er forløbet godt. De små udfordringer/justeringer er ligeledes blevet ordnet. Har allerede bestilt en ny dyr i samme firma til stuen. Har benyttet Michaels firma flere gange på min tidligere adresse. Derfor kendte jeg i forvejen kvaliteten og Michaels tilgang og løsninger til de opgaver jeg havde fået udført der.
Poul Andersen
Poul Andersen
Tølløse
Læs mere

Nyt gulv og loft -fjernet dørtrin og en væg

Som sædvanligt en udsøgt kommunikation både før og under ombygningen. det ikke bare virker troværdigt - resultatet er også derefter, og regningen til at forstå og mindre end forventet - så vi er meget tilfredse.
Søren Jenstrup
Søren Jenstrup
Birkerød
Læs mere

Renovering af carport

Firmaets indehaver mødte op og gennemdrøftede forslag til arbejdets omfang og udførelse (design, materialer mv) Meget hurtigt fremkom et tilbud, som kunne bearbejdes til et endeligt tilbud samt forslag om byggetidspunkt, der kun blev forskudt nogle få dage p.g.a vejrlig. Efter påbegyndelsen blev arbejdet udført kontinuerligt af en dygtig svend og lærling med en garvet medarbejder til påbrænding af tagpap og finish. Fremmødet var præcist, humøret i top og omgangsform og -tone en fornøjelse. Jeg har netop modtaget faktura svarende til det endelige tilbud, som jeg vil betale med glæde. Jeg medgiver firmaet mine bedste anbefalinger.
Henrik
Henrik
Stenløse
Læs mere

Udskiftning af tag samt efterisolering

Vi har benyttet Hornsherred tømrer og sneker firma til udskiftning af vores tag samt efterisolering. Vi er MEGET tilfredse med arbejdet og resultatet. Arbejdet blev udført til tiden og det er lavet meget omhyggeligt. Vi kan kun på det varmeste anbefale at HH-TS.
Tidligere
Næste