Få tilbud

Energivejleder og energibesparelser

Vi rådgiver om og udfører energisparende løsninger

Vores energivejledere har gennemført energivejlederuddannelsen på Teknologisk Institut og er eksperter i at identificere og implementere energibesparelser, der skaber miljømæssige og økonomiske fordele:

  • Udskiftning af vinduer
  • Efterisolering af tag og mure
  • Udskiftning af ventilationssystemet
  • Tagrenovering

Fokus på energibesparende løsninger

Det betaler sig i længden at lave energibesparende tiltag i boligen

Det kan godt betale sig at tænke i energibesparende løsninger i forhold til at lette både varmeregningen og miljøet. Med den rigtige isolering og energibesparende døre og vinduer er der rigtigt mange penge at spare.

Derfor har vi hos Hornsherred Tømrer og Snedker ApS valgt at sætte fokus på energien.

Vi hjælper jer med alt indenfor energiberegninger, efterisolering af vægge, gulv, kælder og loft samt udskiftning af vinduer.

Da vi byggede vores store værkstedshal, brugte vi de mest energibesparende løsninger hele vejen. Derfor bruger vi kun 10.000 kr. om året på at varme den 1000 m2 store hal op – til sammenligning er det ikke ualmindeligt at måtte bruge 20.000 kr. om året på olie, når et traditionelt parcelhus på 200 m2 skal varmes op.

Energimærkede vinduer fra KPK Døre og Vinduer

I samarbejde med KPK Døre & Vinduer tilbyder vi fordelagtige og brugertilpassede løsninger på nye døre og vinduer. Alle KPKs produkter er energimærkede. Når I skifter til energiruder, bliver varmen udnyttet bedre, hvilket betyder mindre varmeregning og nedsat udslip af CO2 til gavn for miljøet. I får altså den bedste miljøløsning. Oveni får I et bedre indeklima, ligesom husets salgsværdi bliver betydeligt større.

Ifølge Statens Byggeforskningsinstitut er det muligt at spare gennemsnitligt 25-30% på el- og varmeregningen i vi danskeres huse. Det største potentiale ligger i udskiftning af vinduer og i efterisolering. For at efterisolere på effektiv vis skal taget også udskiftet – læs mere om tagarbejde her.

Det er også vigtigt at sikre, at tætningslister i vinduet og fugerne omkring vinduet er tætte. Vi kommer gerne ud og tjekker jeres døre og vinduer.

Læs mere på www.energiruder.dk og se, hvor meget du kan spare.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse

4.9
ud af 171 anmeldelser
Anne-Marie Finch
Anne-Marie Finch
København K
Læs mere

Ombygning af lejlighed

Fuldkommen uovertræffen personlig og professionel hjælp til diverse renovation af vores 213 m2 store liebhaverlejlighed på Esplanaden. Både i form af nye gulve, anverfer overalt, nye skabe, nye skuffer, diverse justeringer, skriveborde til børnene, ny stige, lækkert spækbræt osv osv. Kun fantasien sætter grænser ift den first-class hjælp man kan ønske sig fra Hornsherred Tømrer og Snedker ApS. De er herudover med til at udvikle idéerne, sparre på rejsen og finde de bedste løsninger, som var de selv ejere/beboere.
Catrine
Catrine
Kirke Hyllinge
Læs mere

Udskiftning af tag på udestue og sommerhus

Pga. utæt tag i udestue kom tømmeren hurtigt og lavede en midlertidig tætning. Og bagefter fik vi lavet en fuld entreprise med skift af taget på udestuen samt noget af hustaget. God kommunikation, overholdt alle aftaler og god vejledning om arbejdets omfang.
Kim Knudsen
Kim Knudsen
Kokkedal
Læs mere

Energioptimeret vinduesparti

Har fået lavet nye special fremstillet vinduesrammer af Michaels firma. En proces der startede i 2022. På plads og udført i April 2023. Alt er forløbet godt. De små udfordringer/justeringer er ligeledes blevet ordnet. Har allerede bestilt en ny dyr i samme firma til stuen. Har benyttet Michaels firma flere gange på min tidligere adresse. Derfor kendte jeg i forvejen kvaliteten og Michaels tilgang og løsninger til de opgaver jeg havde fået udført der.
Poul Andersen
Poul Andersen
Tølløse
Læs mere

Nyt gulv og loft -fjernet dørtrin og en væg

Som sædvanligt en udsøgt kommunikation både før og under ombygningen. det ikke bare virker troværdigt - resultatet er også derefter, og regningen til at forstå og mindre end forventet - så vi er meget tilfredse.
Søren Jenstrup
Søren Jenstrup
Birkerød
Læs mere

Renovering af carport

Firmaets indehaver mødte op og gennemdrøftede forslag til arbejdets omfang og udførelse (design, materialer mv) Meget hurtigt fremkom et tilbud, som kunne bearbejdes til et endeligt tilbud samt forslag om byggetidspunkt, der kun blev forskudt nogle få dage p.g.a vejrlig. Efter påbegyndelsen blev arbejdet udført kontinuerligt af en dygtig svend og lærling med en garvet medarbejder til påbrænding af tagpap og finish. Fremmødet var præcist, humøret i top og omgangsform og -tone en fornøjelse. Jeg har netop modtaget faktura svarende til det endelige tilbud, som jeg vil betale med glæde. Jeg medgiver firmaet mine bedste anbefalinger.
Henrik
Henrik
Stenløse
Læs mere

Udskiftning af tag samt efterisolering

Vi har benyttet Hornsherred tømrer og sneker firma til udskiftning af vores tag samt efterisolering. Vi er MEGET tilfredse med arbejdet og resultatet. Arbejdet blev udført til tiden og det er lavet meget omhyggeligt. Vi kan kun på det varmeste anbefale at HH-TS.
Tidligere
Næste

Effektive energibesparende tiltag i boligen

Gør boligen mere energieffektiv, reducér energiforbruget og sænk energiomkostninger

  1. Isolering: Installation af effektiv isolering i vægge, lofter og tag forbedrer boligens energieffektivitet og bevarer varmen om vinteren og køligheden om sommeren.

  2. Udskiftning af vinduer og døre: Udskiftning af ældre, utætte vinduer og døre med energieffektive modeller reducerer varmetab og energiforbrug.

  3. Tagrenovering: Installation af et velisolerede tag og korrekt tætning af taget kan forhindre varmetab og fugtindtrængning.