Tømrerarbejde

Vi har gennemført energivejlederuddannelsen på Teknologisk Institut og er derfor ekstra godt klædt på til at vejlede om, hvordan du kan sænke energiforbruget i din bolig.

Hvad kan du ellers
Du kan både forbedre indeklimaet og spare penge – f.eks. ved at udskifte af vinduer, efterisolere af tag og mure eller udskifte af ventilationssystemet.
Vi giver også gerne et tilbud på at udføre arbejdet.

Fokus på energien

Det kan godt betale sig at tænke i energibesparende løsninger i forhold til at lette både varmeregningen og miljøet. Med den rigtige isolering og energibesparende døre og vinduer er der rigtigt mange penge at spare.

Derfor har vi hos Hornsherred Tømrer og Snedker ApS valgt at sætte fokus på energien.

Vi hjælper jer med alt indenfor energiberegninger, efterisolering af vægge, gulv, kælder og loft samt udskiftning af vinduer.

Da vi byggede vores store værkstedshal, brugte vi de mest energibesparende løsninger hele vejen. Derfor bruger vi kun 10.000 kr. om året på at varme den 1000 m2 store hal op – til sammenligning er det ikke ualmindeligt at måtte bruge 20.000 kr. om året på olie, når et traditionelt parcelhus på 200 m2 skal varmes op.

KPK Døre & Vinduer

I samarbejde med KPK Døre & Vinduer tilbyder vi fordelagtige og brugertilpassede løsninger på nye døre og vinduer. Alle KPKs produkter er energimærkede. Når I skifter til energiruder, bliver varmen udnyttet bedre, hvilket betyder mindre varmeregning og nedsat udslip af CO2 til gavn for miljøet. I får altså den bedste miljøløsning. Oveni får I et bedre indeklima, ligesom husets salgsværdi bliver betydeligt større.

Ifølge Statens Byggeforskningsinstitut er det muligt at spare gennemsnitligt 25-30 % på el- og varmeregningen i vi danskeres huse. Det største potentiale ligger i udskiftning af vinduer og i efterisolering. For at efterisolere på effektiv vis skal taget også udskiftet – læs mere om tagarbejde her

Det er også vigtigt at sikre, at tætningslister i vinduet og fugerne omkring vinduet er tætte. Vi kommer gerne ud og tjekker jeres døre og vinduer.

Læs mere på www.energiruder.dk og se, hvor meget du kan spare.