Få tilbud

Maskinsnedkeri med moderne maskiner

Præcision og innovativt maskinsnedkeri

Vi vil gerne udfordre os selv og hele tiden være nogle af de bedste og foretrukne leverandører til tømrerarbejde. Derfor har vi stor glæde af vores komplet udbyggede snedkerværksted til maskinsnedkeri, hvor vi kan løfte stort set alle opgaver, der gavner i hverdagen for både os selv, vores samarbejdspartnere og kunder.

De rette maskiner og moderne værktøj

Vi sætter en ære i at holde vores maskinsnedkeri up to date.

På maskinsnedkeriet fremstiller vi specialdesignede bordplader, møbler, døre, vinduer mm., som har unikke mål, og som kun kan snedkereres ved hjælp af nogle helt særlige maskiner. Maskinerne får vi leveret fra dygtige specialister i Tyskland, og med moderne værktøj og teknologiske maskiner kan vi løse specialopgaver for os selv og andre tømrere, der står overfor særlige udfordringer.

Vi udfører opgaver i både Roskilde, Holbæk, Ringsted og Frederikssund

Vores maskinsnedkerværksted betjener kunder i hele Sjælland, herunder områder som Roskilde, Holbæk, Ringsted og Frederikssund. Vi er stolte af at tilbyde vores tømrer- og snedkerløsninger med præcision og ekspertise til beboere og virksomheder i disse regioner.

Vores maskinsnedkeri løser unikke opgaver

Roskilde, Holbæk, Ringsted og Frederikssund

Det er ofte fredede ejendomme, der kræver vores færdigheder. Her er der ofte særgældende regler for, hvad og hvordan der må ændres på bygningens udseendende. Disse regler respekterer vi og udarbejder en komplet løsning, der passer til den enkelte situation.

Indretningsarkitekterne har deres blik rettet mod os, når de har brug for bestemte møbler mv., der skal passe helt bestemt til et hjem.
De møbler vi udfærdiger på vores værksted, er ikke nogen, man bare kan købe alle steder, og derfor er de eftertragtede hos arkitekterne.

Kriminalforsorgen har tidligere stillet os en lidt anderledes udfordring, som vi tog imod med respekt og stor motivation på snedkerværkstedet.
I stedet for indbrudssikre vinduer havde kunden brug for udbrudssikre vinduer, som vi med vores viden og ekspertise kunne levere.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse

4.9
ud af 171 anmeldelser
Anne-Marie Finch
Anne-Marie Finch
København K
Læs mere

Ombygning af lejlighed

Fuldkommen uovertræffen personlig og professionel hjælp til diverse renovation af vores 213 m2 store liebhaverlejlighed på Esplanaden. Både i form af nye gulve, anverfer overalt, nye skabe, nye skuffer, diverse justeringer, skriveborde til børnene, ny stige, lækkert spækbræt osv osv. Kun fantasien sætter grænser ift den first-class hjælp man kan ønske sig fra Hornsherred Tømrer og Snedker ApS. De er herudover med til at udvikle idéerne, sparre på rejsen og finde de bedste løsninger, som var de selv ejere/beboere.
Catrine
Catrine
Kirke Hyllinge
Læs mere

Udskiftning af tag på udestue og sommerhus

Pga. utæt tag i udestue kom tømmeren hurtigt og lavede en midlertidig tætning. Og bagefter fik vi lavet en fuld entreprise med skift af taget på udestuen samt noget af hustaget. God kommunikation, overholdt alle aftaler og god vejledning om arbejdets omfang.
Kim Knudsen
Kim Knudsen
Kokkedal
Læs mere

Energioptimeret vinduesparti

Har fået lavet nye special fremstillet vinduesrammer af Michaels firma. En proces der startede i 2022. På plads og udført i April 2023. Alt er forløbet godt. De små udfordringer/justeringer er ligeledes blevet ordnet. Har allerede bestilt en ny dyr i samme firma til stuen. Har benyttet Michaels firma flere gange på min tidligere adresse. Derfor kendte jeg i forvejen kvaliteten og Michaels tilgang og løsninger til de opgaver jeg havde fået udført der.
Poul Andersen
Poul Andersen
Tølløse
Læs mere

Nyt gulv og loft -fjernet dørtrin og en væg

Som sædvanligt en udsøgt kommunikation både før og under ombygningen. det ikke bare virker troværdigt - resultatet er også derefter, og regningen til at forstå og mindre end forventet - så vi er meget tilfredse.
Søren Jenstrup
Søren Jenstrup
Birkerød
Læs mere

Renovering af carport

Firmaets indehaver mødte op og gennemdrøftede forslag til arbejdets omfang og udførelse (design, materialer mv) Meget hurtigt fremkom et tilbud, som kunne bearbejdes til et endeligt tilbud samt forslag om byggetidspunkt, der kun blev forskudt nogle få dage p.g.a vejrlig. Efter påbegyndelsen blev arbejdet udført kontinuerligt af en dygtig svend og lærling med en garvet medarbejder til påbrænding af tagpap og finish. Fremmødet var præcist, humøret i top og omgangsform og -tone en fornøjelse. Jeg har netop modtaget faktura svarende til det endelige tilbud, som jeg vil betale med glæde. Jeg medgiver firmaet mine bedste anbefalinger.
Henrik
Henrik
Stenløse
Læs mere

Udskiftning af tag samt efterisolering

Vi har benyttet Hornsherred tømrer og sneker firma til udskiftning af vores tag samt efterisolering. Vi er MEGET tilfredse med arbejdet og resultatet. Arbejdet blev udført til tiden og det er lavet meget omhyggeligt. Vi kan kun på det varmeste anbefale at HH-TS.
Tidligere
Næste

Vores snedkerværksted løser din opgave

Roskilde, Holbæk, Ringsted og Frederikssund

I vores daglige arbejde drager vi også fordel af vores eget snedkerværksted, når vi udfører almindeligt tømrerarbejde for vores kunder. Den brede vifte af kompetencer, vi besidder, giver os mulighed for at håndtere mere omfattende opgaver end de fleste tømrere i landet.

Dette betragter vi naturligvis som en vigtig konkurrencefordel til gavn for vores kunder.

Vi hjælper kunder på hele Sjælland og med base i både Kirke Hyllinge og Køge kan vi hurtigt rykke ud til de omkringliggende byer såsom Solrød, Greve, Ringsted og Frederikssund.