Få tilbud

Tapetsering skaber nyt liv i boligen

Gratis og uforpligtende tilbud på malerarbejde

Vores professionelle tapetseringstjenester er nøglen til at skabe en unik og personlig atmosfære i dit hjem. Uanset om du ønsker at tilføje farve, mønstre eller teksturer til dine vægge, er vores erfarne team klar til at hjælpe.

Tapetsering giver et væld af muligheder

Har du idéen har vi ekspertisen

Tapetsering er i en renæssance, og det strømmer ind med spændende nye tapetdesigns. Der er en bred vifte af stilarter og muligheder tilgængelige, og priserne er blevet mere overkommelige, hvilket gør det lettere at eksperimentere med tapet i forskellige rum.

Vi har mange kreative idéer og deler dem gerne med dig. Uanset om du ønsker at tilføre lidt liv til børneværelset, en romantisk atmosfære i soveværelset, stilfuldt design i stuen eller noget unikt i dit hjemmekontor, står vi klar til at udvikle skræddersyede tapetløsninger.

Vores ekspertise dækker alle aspekter af tapetopgaver, herunder fuld tapetsering af stuer og værelser samt skabelse af større eller mindre tapetkunstværker. De muligheder er uendelige, og vi er dedikerede til at gøre dine dekorative drømme til virkelighed.

Kreativ tapetsering

Giv dit hjem nyt liv med unikke tapetløsninger

Vi forstår vigtigheden af præcision og omhu i hele tapetseringsprocessen. Vores fagfolk har ekspertise i at forberede overflader, fjerne gammelt tapet og anvende det nye med perfektion. Vi arbejder tæt sammen med dig for at vælge det rigtige tapet, der passer til din stil og æstetik.

Med vores tapetseringstjenester kan du forvandle ethvert rum i dit hjem. Skab en hyggelig stue, en beroligende soveværelse eller en inspirerende arbejdsplads med vores hjælp. Vi er stolte af at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine ønsker og behov.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse

4.9
ud af 171 anmeldelser
Anne-Marie Finch
Anne-Marie Finch
København K
Læs mere

Ombygning af lejlighed

Fuldkommen uovertræffen personlig og professionel hjælp til diverse renovation af vores 213 m2 store liebhaverlejlighed på Esplanaden. Både i form af nye gulve, anverfer overalt, nye skabe, nye skuffer, diverse justeringer, skriveborde til børnene, ny stige, lækkert spækbræt osv osv. Kun fantasien sætter grænser ift den first-class hjælp man kan ønske sig fra Hornsherred Tømrer og Snedker ApS. De er herudover med til at udvikle idéerne, sparre på rejsen og finde de bedste løsninger, som var de selv ejere/beboere.
Catrine
Catrine
Kirke Hyllinge
Læs mere

Udskiftning af tag på udestue og sommerhus

Pga. utæt tag i udestue kom tømmeren hurtigt og lavede en midlertidig tætning. Og bagefter fik vi lavet en fuld entreprise med skift af taget på udestuen samt noget af hustaget. God kommunikation, overholdt alle aftaler og god vejledning om arbejdets omfang.
Kim Knudsen
Kim Knudsen
Kokkedal
Læs mere

Energioptimeret vinduesparti

Har fået lavet nye special fremstillet vinduesrammer af Michaels firma. En proces der startede i 2022. På plads og udført i April 2023. Alt er forløbet godt. De små udfordringer/justeringer er ligeledes blevet ordnet. Har allerede bestilt en ny dyr i samme firma til stuen. Har benyttet Michaels firma flere gange på min tidligere adresse. Derfor kendte jeg i forvejen kvaliteten og Michaels tilgang og løsninger til de opgaver jeg havde fået udført der.
Poul Andersen
Poul Andersen
Tølløse
Læs mere

Nyt gulv og loft -fjernet dørtrin og en væg

Som sædvanligt en udsøgt kommunikation både før og under ombygningen. det ikke bare virker troværdigt - resultatet er også derefter, og regningen til at forstå og mindre end forventet - så vi er meget tilfredse.
Søren Jenstrup
Søren Jenstrup
Birkerød
Læs mere

Renovering af carport

Firmaets indehaver mødte op og gennemdrøftede forslag til arbejdets omfang og udførelse (design, materialer mv) Meget hurtigt fremkom et tilbud, som kunne bearbejdes til et endeligt tilbud samt forslag om byggetidspunkt, der kun blev forskudt nogle få dage p.g.a vejrlig. Efter påbegyndelsen blev arbejdet udført kontinuerligt af en dygtig svend og lærling med en garvet medarbejder til påbrænding af tagpap og finish. Fremmødet var præcist, humøret i top og omgangsform og -tone en fornøjelse. Jeg har netop modtaget faktura svarende til det endelige tilbud, som jeg vil betale med glæde. Jeg medgiver firmaet mine bedste anbefalinger.
Henrik
Henrik
Stenløse
Læs mere

Udskiftning af tag samt efterisolering

Vi har benyttet Hornsherred tømrer og sneker firma til udskiftning af vores tag samt efterisolering. Vi er MEGET tilfredse med arbejdet og resultatet. Arbejdet blev udført til tiden og det er lavet meget omhyggeligt. Vi kan kun på det varmeste anbefale at HH-TS.
Tidligere
Næste