I starten

Hornsherred Tømrer og Snedker ApS åbnede 1. november 2000 og blev omdannet til ApS i 2005.
I starten havde vi til huse i lokaler i Michael Andersens privatbolig, men det blev for trangt hen ad vejen i takt med at virksomheden voksede sig større.
I 2007 flyttede vi derfor til dejlige, nybyggede lokaler i Kirke Hyllinge, hvor vi blandt andet har fået en stor værkstedshal til rådighed.

Hornsherred Tømrer og Snedker ApS startede i år 2000.

Nøgleordene for vores arbejde er tillid og kvalitet – og selvfølgelig udfører vi arbejdet til tiden. Vi laver alt indenfor traditionelt tømrerarbejde og har desuden rådighed over et stort snedkerværksted.
Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse. Derfor forlader vi ikke en arbejdsplads, før den ser ud, som vi selv ville ønske det. I alle vores biler er støvsugere standardudstyr, ligesom vi har en vinduespudser med, når vi skifter vinduer.

Når I henvender jer til Hornsherred Tømrer og Snedker ApS, får I ikke bare håndværk af god kvalitet. Vi sætter en ære i at rådgive vores kunder, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning.
Vi har en kreativ indgang til opgaverne og gør en indsats for at synliggøre, hvad vi taler om – skal I for eksempel vælge mellem forskellige vinduesmodeller, viser vi jer, hvordan jeres hus vil se ud med de forskellige løsninger.

Skræddersyede løsninger

Udover at være en dygtig tømrer, var Michael Andersen en del af sin læretid tilknyttet et snedkerværksted. Da vi har et stort værksted med stærkt specialiserede snedkermaskiner, er vi derfor i stand til at løse specialopgaver, der kræver skræddersyede løsninger.

Mandskab

Firmaet består udover Michael Andersen af 6 fuldtidsansatte tømrersvende og en lærling.
Vi er medlem af organisationen Byggeriets Arbejdsgivere og Byg Garanti-ordningen. Det er din garanti for, at vi udfører arbejde, hvor kvaliteten er helt i top.