Få tilbud

Maling af facader og udvendigt træværk

Gratis og uforpligtende tilbud på malerarbejde

Vores malerarbejde omfatter facadearbejde samt vedligeholdelse af udvendigt træværk. Vi er stolte af vores evne til at kombinere faglig ekspertise med kreativitet for at levere skræddersyede malerløsninger, der forvandler dine udvendige omgivelser.
  • Facader
  • Skure
  • Gavle
  • Vindskeder
  • Udhæng
  • Stern
  • Kviste
  • Vinduer

Kvalitetssikring gennem hele forløbet

Ved Hornsherred Tømrer, Snedker og Malerafdeling tager vi kvalitet og professionalisme yderst alvorligt. Det er derfor, vi implementerer nøje kontrollerede procedurer i hvert trin af vores malerarbejde for at sikre, at dine projekter udføres med den højeste standard.

Fugtmålinger for præcision og holdbarhed

Før vi begynder med malingen, sørger vi for at udføre grundige fugtmålinger. Dette er afgørende for at sikre, at der ikke malerbehandles på vådt eller opfugtet træ. Ved at måle fugtighedsniveauerne nøje undgår vi potentielle problemer som skaller, bobler eller misfarvninger i malerarbejdet.

Rensning, forberedelse og grunding

Vores malerarbejde starter ikke bare med pensler og malingsspande. Vi forbereder overfladen omhyggeligt ved at afrense, klargøre og grunde den. Dette sikrer, at bunden er ren og bæredygtig, klar til at modtage den nye maling. Vi prioriterer bæredygtige løsninger, der holder i lang tid.

Forny dine udvendige overflader og træværk

Uanset om du ønsker at give din facade en frisk, moderne farvepalet eller genoplive træbeklædningen på din ejendom, er vores malerarbejdere klar til at påtage sig opgaven med omhyggelighed og præcision. Vi forstår vigtigheden af at beskytte dine udvendige overflader mod elementernes påvirkning og samtidig tilføre æstetisk appel.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse

4.9
ud af 171 anmeldelser
Anne-Marie Finch
Anne-Marie Finch
København K
Læs mere

Ombygning af lejlighed

Fuldkommen uovertræffen personlig og professionel hjælp til diverse renovation af vores 213 m2 store liebhaverlejlighed på Esplanaden. Både i form af nye gulve, anverfer overalt, nye skabe, nye skuffer, diverse justeringer, skriveborde til børnene, ny stige, lækkert spækbræt osv osv. Kun fantasien sætter grænser ift den first-class hjælp man kan ønske sig fra Hornsherred Tømrer og Snedker ApS. De er herudover med til at udvikle idéerne, sparre på rejsen og finde de bedste løsninger, som var de selv ejere/beboere.
Catrine
Catrine
Kirke Hyllinge
Læs mere

Udskiftning af tag på udestue og sommerhus

Pga. utæt tag i udestue kom tømmeren hurtigt og lavede en midlertidig tætning. Og bagefter fik vi lavet en fuld entreprise med skift af taget på udestuen samt noget af hustaget. God kommunikation, overholdt alle aftaler og god vejledning om arbejdets omfang.
Kim Knudsen
Kim Knudsen
Kokkedal
Læs mere

Energioptimeret vinduesparti

Har fået lavet nye special fremstillet vinduesrammer af Michaels firma. En proces der startede i 2022. På plads og udført i April 2023. Alt er forløbet godt. De små udfordringer/justeringer er ligeledes blevet ordnet. Har allerede bestilt en ny dyr i samme firma til stuen. Har benyttet Michaels firma flere gange på min tidligere adresse. Derfor kendte jeg i forvejen kvaliteten og Michaels tilgang og løsninger til de opgaver jeg havde fået udført der.
Poul Andersen
Poul Andersen
Tølløse
Læs mere

Nyt gulv og loft -fjernet dørtrin og en væg

Som sædvanligt en udsøgt kommunikation både før og under ombygningen. det ikke bare virker troværdigt - resultatet er også derefter, og regningen til at forstå og mindre end forventet - så vi er meget tilfredse.
Søren Jenstrup
Søren Jenstrup
Birkerød
Læs mere

Renovering af carport

Firmaets indehaver mødte op og gennemdrøftede forslag til arbejdets omfang og udførelse (design, materialer mv) Meget hurtigt fremkom et tilbud, som kunne bearbejdes til et endeligt tilbud samt forslag om byggetidspunkt, der kun blev forskudt nogle få dage p.g.a vejrlig. Efter påbegyndelsen blev arbejdet udført kontinuerligt af en dygtig svend og lærling med en garvet medarbejder til påbrænding af tagpap og finish. Fremmødet var præcist, humøret i top og omgangsform og -tone en fornøjelse. Jeg har netop modtaget faktura svarende til det endelige tilbud, som jeg vil betale med glæde. Jeg medgiver firmaet mine bedste anbefalinger.
Henrik
Henrik
Stenløse
Læs mere

Udskiftning af tag samt efterisolering

Vi har benyttet Hornsherred tømrer og sneker firma til udskiftning af vores tag samt efterisolering. Vi er MEGET tilfredse med arbejdet og resultatet. Arbejdet blev udført til tiden og det er lavet meget omhyggeligt. Vi kan kun på det varmeste anbefale at HH-TS.
Tidligere
Næste